Reflektion - Godhet/ondska

Hur bestämmde du vad du skulle göra?
Jag valde att använda fotografi som teknik och vi bestämmde i vår grupp att vi skulle ha både godhet och ondska i samma bild. Så jag bestämmde mig för att fokusera på sminket i min bild så ena halvan var svart och den andra rosa. Man ser då en tydlig linje om vilken sida som är ond och vilken som är god. 

Blev det som du tänkt dig? 
Ja det tycker jag att det blev. Jag hade en bild i huvudet när jag bestämmde mig för vad jag ville göra och jag tycker att det färdiga verket blev som min skiss i huvudet. Det är min syster som jag har fotat och hon förstod hur jag menade när jag förklarade hur jag ville ha sminket. 
 
Hur jobbade ni som grupp?
Vi jobbade inte så mycket i grupp, det var mest första gången när vi fick uppgiften som vi disskusiterade vad godnet/ondska är för något och vi hade olika åsikter vilket var positivt eftersom alla tycket olika. 

Hur blev er utställning och den andra gruppens? Hur passar verken ihop och hur påverkar de varandra?
Jag tycker att den blev väldigt bra, vi delade upp oss i de två grupperna och blandade lite eftersom inte alla var här när vi satte upp bilderna. Men jag tycker vi har delat upp bilderna bra så de passar med varndra. 

Bilden gick inte att ladda upp men ni kan se den HÄR :)

RSS 2.0